Registreer je online op i-active.be


Kies op deze pagina voor 'nog niet geregistreerd? Klik hier om een account aan te maken'.

Selecteer 'Spinibo Asse & Zellik' en vink 'Gelezen en goedgekeurd' aan.

Doorloop alle stappen waarmee je toegang krijgt tot het ouderportaal.
Op deze pagina kan je je gegevens nakijken, aanvullen en aanpassen. Je kan hier ook later eventueel een nieuw kind koppelen.
Verder kan je er ook je facturen terugvinden en later zal je het fiscaal attest kunnen raadplegen en het document voor de mutualiteit downloaden.

Verzend hier onderstaande gegevens en je ontvangt van ons spoedig een mail met de inloggegevens voor het ouderportaal.

Meld je aan op het ouderportaal en selecteer .


Kies voor welk kind en welke maand je wil reserveren.

Selecteer de gewenste dag (let op, je schrijft in per halve dag! Als je voor een volledige dag wil inschrijven, moet je dus zowel voormiddag als namiddag reserveren) en locatie (Asse of Zellik)
De groene balk geeft het percentage ingenomen plaatsen aan.
Als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, zal de balk rood kleuren. Je kan je kind(eren) op dat moment wel nog inschrijven op de reservelijst. Indien er een plaats vrij komt, word je daar telefonisch van op de hoogte gebracht.

Controleer je gekozen dag. Bij deze stap kan je ook andere kinderen uit het gezin tegelijk inschrijven. Let wel op: het systeem maakt hier wel een onderscheid tussen kleuters en lagere schoolkinderen. Wanneer je bij de start voor een kleuter hebt gekozen, zal je op deze pagina enkel nog kleuters kunnen aanvinken. Om de lagereschoolkinderen in te schrijven start je terug vanaf de eerste stap.
Bevestig je inschrijving en herhaal deze stappen voor andere dagen waarop je opvang wenst.

Als je alle dagen hebt geselecteerd, klik je op je winkelwagen en kan je online betalen. Let op: de inschrijving is enkel compleet na betaling. Zonder betaling, worden de plaatsen opnieuw vrijgegeven.